Lavanda este culeasă, distilată și pregătită pentru produse, iar noi ne pregătim pentru cules din nou, dar, de data aceasta …

Alunele de pădure românești sunt considerate a fi o adevărată sursă de energie având o valoare calorică și nutritivă foarte apropiată de cea a cărnii. Vitaminele din complexul B care intră în compoziția alunelor au rol în menținerea tonusului muscular, ușurând activitatea tractului gastro-intestinal, avantajând totodată funcționarea ficatului, a ochilor și favorizând pielea. Diabeticii pot consuma alune fără teamă, datorita conținutului foarte redus de hidrați de carbon.

Dacă ești o persoană care iubește să mănânce diferite tipuri de alune ca gustări, atunci trebuie să le consumi atât crude cât și prăjite. Știm că sănătatea este foarte importantă, dar vrem să ne bucurăm de toate în timpul vieții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *