Termene și condiții

Pentru o utilizare în bune condiții a website-ului vă recomandăm să citiți
Termeni și condiții
S.C. AGRO TEAM DÎRJAN SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni fără o notificare prealabilă. Ultima versiune validă a acestui document este cea prezentă on-line pe website.
           

www.procesaresalaj.ro este este un website de prezentare și magazin online de produse .
 Website-ul este proprietatea S.C. Agro Team Dîrjan SRL din localitatea Fetindia, jud. Sălaj.
Marca COŞUL CU LAVANDĂ este proprietate privată.
 Produse

Toate produsele promovate sunt ideale datorita calității și metodelor de obținere 100% naturale învăluite în miresmatul parfum de lavanda.

Termen de valabilitate
 Termenele de valabilitate sunt specificate la fiecare produs pe etichetă.. 
Alergeni:
Aceste produse conțin produse care pot provoca reacții alergice.
În condițiile în care aveți cunoștință că aveți astfel de probleme, vă rugăm să precizați acest aspect în momentul plasării comenzii și să solicitați înlocuirea produsului care vă provoacă alergii, dacă este posibil.
Date personale
Datele personale ale clienților sunt utilizate pentru facturare și expediere, în conformitate cu normele în vigoare. Datele personale nu vor fi livrate niciunei terțe părți care nu este implicată în procesul de achiziție, livrare sau marketing  a laboratorului nostru , persoană fizică sau juridică, fără acordul expres al clientului.
Datele de identificare ale clienților vor fi înaintate firmelor de curierat (pentru a putea livra coletele, dacă este cazul).
S.C. Agro Team Dîrjan își rezervă dreptul de a realiza studii de piață sau de a trimite note informative clienților înscriși pe website, în condițiile în care aceștia nu și-au exprimat în mod expres, în scris, intenția de a nu participa la aceste demersuri. Pentru acest gen de inițiative de marketing (direct mail, efectuarea de studii de piață) S.C. Agro Team Dîrjan  poate contracta serviciile unei firme specializate. 
Copyright
Articolele de pe acest website sunt proprietatea S.C. Agro Team Dîrjan  SRL. Utilizarea lor în alte website-uri sau mijloace de presă se poate face doar cu acordul scris al proprietarului. 
Limitare responsabilități
S.C. Agro Team Dîrjan SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru orice boală / pagubă produsă prin consumarea sau utilizarea  produselor după expirarea termenului de valabilitate precizat pe etichetă sau a produselor aflate în termenul de valabilitate, dar păstrate în condiții necorespunzătoare de către client după achiziționarea acestora, sau pentru reacțiile alergice la produsele conținute.
S.C. Agro Team Dîrjan SRL nu garantează că produsele livrate vor arăta identic cu cele din fotografie. Se depun eforturi pentru a avea toate produsele similare cu cele din fotografii, însă pot apărea anumite abateri în funcție de variațiile de design, accesorii, culori, mărime, etc. Unele produsele sunt lucrate manual și nu fabricate în serie pentru a asigura similaritatea și forma perfectă.
Descrierile produselor, fotografiile aferente, au fost realizate în strânsă corelare cu rețeta de producție, însă pot diferi ușor .
 Condiții de livrare
 Se recomandă plasarea comenzii cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data dorită. Ne vom strădui să onorăm și comenzile cu un termen de livrare mai mic de 5 zile. După lansarea comenzii, veți fi contactat pentru confirmarea acesteia.  Comenzile se preiau în limita capacității de producție.
 Cost livrare în Sălaj: GRATUIT- pentru comenzi mai mai de 150 lei
Program preluare comenzi: Luni – Vineri 10.00- 18.00  
Sâmbăta și Duminica: închis
Dispoziții finale
S.C. Agro Team Dîrjan SRL  funcționează conform legislației în vigoare în România. Orice tentativă de acces neautorizat pe website-ul www.procesaresalaj.ro și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între S.C. Agro Team Dîrjan  SRL și clienți se încearcă a se soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare în România. Soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești aferente sediului S.C. Agro Team Dîrjan SRL.
 Prin parcurgerea prezentului document clientul își asumă în totalitate conținutul.
         Citește POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE                                                                                
                                                                           S.C. Agro Team Dîrjan 2018